NAJKVALITETNIJI PROIZVOD DAJE NAJBOLJE REZULTATE

PRODAJA I SERVIS KOPIR APARATA I ŠTAMPAČA

Kako bi Vaš multifunkcijski uređaj ili štampač bio ispravan i operativan, potrebno je redovno održavanje. Za vas vršimo servisiranje štampača, multifunkcijskih uređaja, fax-aparata i ostale opreme za kancelarijsko poslovanje.
Svaki uređaj za štampu, nakon što uradi određeni broj kopija, treba redovan servis, tokom kojeg aparat sređujemo, čistimo i provjeravamo sve vitalne sklopove, a po potrebi mijenjamo dotrajale djelove.

Za velike organizacije koje kao što su banke, osiguravajuće kuće, državne institucije ili kompanije koje posluju u više gradova, upravljanje opremom za ispis predstavlja veliki izazov koji troši logističke, finansijske i ljudske resurse.
U navedenim slučajevima, kontakt sa jednim sigurnim servisnim provajderom je od presudnog značaja za efikasno i nesmetano poslovanje.

Naša filozofija zasniva se na trenutnom reagovanju na primljeni zahtijev za servisnom intervencijom, jer je oprema za štampu od presudnog značaja za rad svake kompanije. Svakodnevno prisustvo na terenu garantuju da na Vaš poziv dolazimo prvi.

Naša firma se već dugi niz godina uspješno bavi uvozom i prodajom fotokopir aparata i štampača renomiranih svjetskih proizvođača. U našoj ponudi možete naći aparat koji će zadovoljiti konkretne potrebe Vaše firme za poslove koje obavljate.

Bilo da se radi o novom ili repariranom aparatu, potrošnim djelovima za njih ili materijalu koji trošite pri fotokopiranju možete nam se obratiti, a mi ćemo Vam izaći u susret brzom nabavkom, isporukom i najpovoljnijim cijenama.

BRENDOVI